Elevii din Mehadia au intrat în Programul „Masă sănătoasă”

masa sanatoasa
mbmr 1000x100

Puțin peste 250 de preșcolari și elevi din comuna condusă de social-democratul Grigore Bardac vor beneficia în curând de un prânz la școală.

Solicitarea făcută de administrația locală pentru intrarea în Programul Național „Masă sănătoasă” a Liceului „Nicolae Stoica de Hațeg” a fost aprobată de Ministerul Educației. În urma suplimentării fondurilor de la bugetul de stat pentru acest program, Liceul „Nicolae Stoica de Hațeg” se află pe lista extinsă a unităților de învățământ care urmează să beneficiază de acest program.

„Menținerea și atragerea elevilor către liceul nostru ține și de ceea ce le oferim: oferta școlară , condițiile de desfășurare a procesului educațional și, nu în ultimul rând, convingerea și orizonturile pe care elevii le văd și le dezvoltă pentru viitorul lor. Pe lângă investițiile pe care le-am făcut la liceul din localitate, venim cu vești noi pentru elevi și părinți deopotrivă. Ne-a fost aprobată solicitarea de acordare a Programului «Masă sănătoasă». De acest program vor beneficia toți elevii claselor 0-VIII, inclusiv preșcolarii grădinițelor cu program normal, numărul elevilor care acces la o masă caldă pe zi fiind de 251”, a declarat primarul comunei Mehadia, Grigore Bardac.

Muzeul TM

Edilul mai precizează că, în perioada imediată, va demara licitația pentru alegerea furnizorului de produse alimentare, meniul fiind elaborat de specialiști în nutriție, conform normelor impuse de Ministerul Educației.

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/