Se pregătește Ziua Persoanelor Vârstnice, la Timișoara

ziua persoanelor varstnice la Timisoara
stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

La Timișoara se pregătește Ziua Persoanelor Vârstnice. Evenimentul va avea loc duminică, 1 octombrie, în zona Freidorf.

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara anunță că organizează un nou eveniment cu multă distracție și voie bună. Este vorba de Ziua Persoanelor Vârstnice, care va avea loc duminică, 1 octombrie, în Parcul Petofi Sandor din zona Freidorf.

Instituția nu a făcut încă public programul complet, dar informează că este în căutare de comercianți care doresc să-și vândă produsele în cadrul evenimentului.

Așadar, cererile de înscriere se depun la sediul Casei de Cultură din Timișoara, str. Miron Costin, nr. 2, sau online, pe adresa boe@ccmt.ro, până la data de 20 septembrie, la ora 12.00. Pe lângă cerere, trebuie anexate următoarele documente: acte firmă (copii Certificat Unic de Înregistrare, certificat constatator), documentul de înregistrare emis de către Direcția de Sănătate Veterinară, carte de identitate, talon (pentru truck) și fotografii ale truck-ului, ale standului și ale produselor comercializate.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

Produsele alimentare ce pot fi propuse spre comercializare sunt: produse fast-food și minuturi, langoși, clătite, ștrudel, popcorn, înghețată, apă și băuturi răcoritoare. Pot fi comercializate și produse handmade și de artă decorativă. Sunt acceptate și activități recreative de tip carusel, jocuri diverse etc., în funcție de disponibilitatea spațiului. Specificăm faptul că vor avea prioritate comercianții înregistrați cu activități comerciale în Timișoara și în județul Timiș. De asemenea, au prioritate food-trucks”, a transmis instituția.

Formularul-tip de înscriere se poate descărca de AICI!

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/