Se pregătește iluminatul arhitectural pentru fațada Operei din Timișoara

iluminat1
promovare online Timisoara Casa Auto

Opera Română, una dintre cele mai frumoase clădiri din centrul Timișoarei, revine la frumusețea de odinioară. Lucrările de reabilitare a fațadei au fost finalizate, astfel că acum este pus la punct iluminatul arhitectural.

În sfârșit, după mai mulți ani de lucrări și blocaje, fațada Operei Române din Timișoara a revenit la frumusețea de odinioară. Recent, au fost finalizate lucrările de restaurare a fațadei, așa că cei din Primăria Timișoara testează acum iluminatul arhitectural.

În curând vom avea un concept luminotehnic de iluminat arhitectural pentru ansamblul pieței Victoriei. Până atunci facem update la fațada Operei cu câteva îmbunătățiri incrementale care consideră plastica și volumetria fațadei”, a afirmat Rudolf Graf, unul dintre consilierii personali ai primarului Fritz.

Lucrările de reabilitare la fațada clădirii simbol din centrul Timișoarei au început la finalul lunii octombrie, în 2019, și ar fi trebuit să fie gata până în toamna lui 2020. Valoarea inițială a investiției s-a ridicat la aproape 4 milioane de lei, fără TVA. Banii provin din bugetul local. Executantul lucrărilor este SC Alex-Dia Construct SRL – lider (partea de execuţie) şi SC Titzunaco SRL – subcontractor (partea de proiectare).

promovare banner maxagro

iluminat2

 

publicitate tmc 640