Intri gratuit la Untold sau Neversea dacă donezi sânge. Campania Blood Network ajunge la Timișoara

untitled design set 970x90 px

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, inițiată de organizatorii Untold și Neversea, ajunge la Timișoara și în acest an. Așadar, persoanele care donează sânge în cadrul caravanei mobile Blood Network primesc abonamente gratuite la unul dintre cele două festivaluri.

Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, inițiată de organizatorii Untold și Neversea, este organizată și în acest an. Ajunsă la cea de-a opta ediție, campania de donare de sânge se desfășoară în perioada 14 mai – 3 iulie în toate centrele de transfuzii din țară și în caravanele mobile.

Nevoia de sânge pentru salvarea de vieți persistă în spitalele din țară. În România e nevoie anual de peste 500.000 de unități de sânge”, transmit organizatorii.

untitled design set 970x90 px

Caravana mobilă se va afla la Timișoara sâmbătă, 21 mai, și duminică, 22 mai, în parcarea Facultății de Electronică, între orele 08.00 – 14.00. Persoanele care donează sânge la caravana mobilă Blood Network primesc un abonament gratuit pentru Untold sau Neversea.

Cei care donează sânge la caravana mobilă, între orele 08.00 și 14.00, și se înscriu în baza de date ,,Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un abonament la Untold sau Neversea 2022 și tichete de cumpărături în valoare de 100 de lei din partea Kaufland România. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile”, informează organizatorii.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/