„Se pare că oferta noastră nu a fost pe placul alegătorilor”

Deși mesajul Viorică Dăncilă a fost unul pozitiv după aflarea rezultatelor prin care a pierdut lupta pentru președinție, în teritoriu este un moment de cumpănă care se va solda cu o resetare.

Liderul grupului PSD din Consiliul Local Caransebeș, Florin Bogdea spune că partidul trebuie să se reformeze la nivel central.

„Este momentul unei resetări a partidului la nivel central. Un congres cred că ar clarifica situația actuală a partidului. Ne-am prezentat în fața electoratului cu ce a avut partidul la momentul actual, în urma unor conjuncturi pe care le știm. Se pare că oferta noastră nu a fost pe placul alegătorilor, trebuie făcută o analiză la rece pentru a nu mai repeta greșelile la viitoarele alegeri. Eu sunt convins că PSD are maturitatea necesară de a se reorganiza, astfel încât la viitoarele alegeri să obținem rezultatele dorite de toți membrii partidului”, ne-a declarat Florin Bogdea.

Liderul local PSD ne-a mai spus că la nivel local organizația rămâne unită și se pregătește foarte serios pentru alegerile locale.
„Au câștigat o bătălie, dar nu și războiul! Aș dori să văd un program de guvernare serios la cei de la PNL, nu doar ură împotriva PSD!”, a mai spus Florin Bogdea.