Se oprește apa, din nou, în județul Timiș!

Aquatim
STPT job 1000x200

Societatea Aquatim va efectua o nouă serie de lucrări ce vizează spălarea rețelei de distribuție, în mai multe localități din Timiș.

În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, joi, 2 iunie, între orele 8-16 se va opri apa în Coșava, între orele 9-18 se va întrerupe furnizarea apei în Cerneteaz, iar în intervalul 8-13 presiunea va fi scăzută în Dragomirești și Pădureni.

De asemenea, vineri, 3 iunie, între orele 8-13 presiunea va fi redusă în Zgribești, Petroasa Mare, Silagiu și Pădureni. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/