Se oficializează primele transferuri de la PSD la PNL!

Migrația unor primari social-democrați către PNL a început în Caraș-Severin conform zvonurilor care circulă deja de multă vreme în culisele scenei politice.

Surorile Olghița Ghiță și Mira Radovancovici, primărițele comunelor de la malul Dunării, Socol și Pojejena, au anunțat în mod oficial că părăsesc Partidul Social Democrat. Mai mult decât atât, au menționat că vor candida în 27 septembrie din partea PNL. Nimic surprinzător. Aceeași mutare a făcut-o și primarul comunei Vermeș. O vor mai face, spun surse social-democrate și confirmă surse liberale, încă doi sau trei edili PSD.

Toți sunt apropiați ai deputatului Luminița Jivan, fostul șef PSD Caraș-Severin. Despre plecarea acesteia din PSD cu mai mulți primari s-a tot discutat, astfel că nu se poate vorbi despre vreo mare lovitură. Bine, la fel de mult s-a discutat și despre faptul că PNL nu va racola primari ai altor partide, cu atât mai puțin de la PSD. Liberalii și-au schimbat însă optica și asta pentru că Romeo Dunca nu crede nici el în cifrele fanteziste ale sondajului comandat de partid. Orice vot poate conta în 27 septembrie în bătălia pentru șefia Consiliului Județean.