Se oficializează primele plecări din PSD către PRO România! Ieri, viceprimarul Bocșei, astăzi?!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Ședința de lucru condusă de președintele Victor Ponta pentru organizarea și pregătirea campaniei electorale aferente alegerilor locale a dezvăluit și confirmat mai multe transferuri pe care PRO România le-a făcut în Caraș-Severin.

Ion Mocioalcă, secretarul general al partidului, anunțase de mai multă vreme că destui social-democrați vor candida sub sigla Pro România la alegerile locale. Și nu numai social-democrați. Se știa deja de câțiva edili, se vorbește și de alții, dar nimic oficial. Până ieri, când unii au dat cărțile pe față.

În primul rând este vorba despre Olimpiu Brie, viceprimarul PSD al orașului Bocșa. Acesta a fost prezent la ședința de lucru condusă de Ponta și chiar s-a fotografiat alături de fostul premier și de Mocioalcă. Primarul comunei Marga, Nicolae Beg, cel care spunea că va candida independent, apare și el alături de liderii Pro România, semn că s-ar fi răzgândit deja. Flavius Nedelcea, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a trecut și el alături de Pro România, astfel că a cam lămurit povestea revenirii sale în PSD după ce fusese exclus. Consilierul județean Gabriel Dinu s-a mai afișat și cu alte ocazii, astfel că prezența sa la ședința de lucru nu mai e o surpriză. La fel stau lucrurile și în cazul lui Nicușor Vasilescu, candidatul partidului pentru Primăria Băile Herculane. Potrivit oficialilor Pro România urmează destule alte lovituri pe care le-au pregătit în Caraș-Severin chiar înainte de alegeri.

„Avem organizații, candidați desemnați pentru cursa pentru primării și un procent în creștere, suntem încrezători că vor obține un rezultat bun la alegerile din acest an. Suntem determinați, trendul nostru de creștere este constant și nu mai poate fi oprit”, a spus deputatul Ion Mocioalcă.

Parlamentarul de Caraș-Severin nu a ratat nici ocazia de a lovi încă o dată în Guvernul Orban, care conduce la această oră România doar pentru că PSD mimează că face opoziție. „Actualul guvern a aruncat țara în haos, este orb și surd la nevoile oamenilor. Ne spune că pensiile și alocațiile sunt „pomeni”. Niciodată nu a fost mai mare disprețul la adresa românilor!”, a mai afirmat Ion Mocioalcă.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/