Se nasc străzi noi în Caransebeș! Municipalitatea investește în extindere!

Autoritățile locale din Caransebeș gândesc în perspectivă, iar cât de curând vor fi demarate lucrările la cea mai nouă stradă din municipiul gugulanilor. Noua locație va valorifica eficient un teren care în momentul de față nu este folosit în niciun fel, iar planurile oficialilor sunt mari pentru noua zonă.

Cea mai nouă stradă din Caransebeș va purta numele Vârful Piatra Albă, fiind prima stradă construită de la zero. Locația promite multe, și asta pentru că este vorba despre cartierul Valea Cenchi, acolo unde lucrurile sunt în continuă dezvoltare și extindere. Tocmai acestea sunt și planurile municipalității care speră că, odată finalizată noua stradă, întreaga zonă situată acum între calea ferată și Valea Cenchi se va deschide.

Noua stradă va fi construită pe un teren care până în prezent era folosit doar ca pășune sau chiar deloc. Această stradă va deschide perspectiva dezvoltării urbanistice în cartierul Valea Cenchii și va fi în imediata apropiere a podului peste calea ferată dinspre Reșița și va continua perpendicular pe strada Muntele Nemanu, stradă care în prezent face legătura între cartierul Teiuș și Valea Cenchii. În perspectivă, odată cu introducerea utilităților și în acele zone, municipiul Caransebeș se va extinde spre acest amplasament”, a explicat primarul Marcel Vela.