Se modernizează străzile dintr-o comună din Timiș

varias (1)

Mai multe străzi din Variaș vor fi modernizate. Autoritățile locale au lansat licitația pentru găsirea unei firme casă să asfalteze arterele.

Primăria Variaș pune la bătaie 3,2 milioane de lei pentru proiectul „Modernizare străzi în localitatea Variaș”. Acesta cuprinde străzile 3, 4, 7 și 8.

Durata contractului este de 48 luni calendaristice, dintre care 12 luni sunt destinate lucrărilor, iar 36 de luni reprezintă perioada de garanție.

Momentan, investiția este finanțată de bugetul local, dar autoritățile încearcă să atragă și alte fonduri nerambursabile.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

„Autoritatea contractantă încearcă atragerea de fonduri suplimentare pentru finanțarea prezentei proceduri. Având în vedere că, la momentul demarării procedurii de atribuire autoritatea contractantă are depusă cererea de finanțare la M.D.L.P.A. prin Programul Anghel Saligny, contractul de execuție lucrări cu ofertantul câștigător al procedurii în cauză se va încheia sub clauza suspensivă, în sensul că încheierea contractului de achiziție publică crează angajamente pentru beneficiar doar ulterior semnării contractului de finanțare dintre Ministerul Dezvoltării lucrărilor Publice și Administrației și comuna Variaș”, aflăm din documentele licitației.

Firmele interesate pot să se înscrie la licitație până în 15 septembrie.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/