Se lucrează la rețelele de apă din Timiș. Apa va fi întreruptă!

aquatim 1

Aquatim este din nou pe șantierele din Timiș. Intervin la rețelele de apă. Vezi cine va fi afectat! 

Marți, 21 martie, între orele 8-20, la intersecția străzii Gheorghe Lazăr cu Emanoil Ungureanu vor avea loc lucrări la rețeaua de distribuție. Pe durata lor se va opri furnizarea apei pe străzile: Gheorghe Lazăr (între Pictor Ion Zaicu și Emanoil Ungureanu), Emanoil Ungureanu (între Eugeniu de Savoya și Piața Mărăști), Gheorghe Dima (între Gheorghe Lazăr și Piața Mărăști), Calea Alexandru Ioan Cuza (între Piața Mărăști și Pictor Ion Zaicu), General Eremia Grigorescu, Intrarea Doinei, Piața Mărăști.

De asemenea se va lucra și la Spitalul Clinic Municipal de Urgență, Spitalul Militar, Punctul Termic de pe Intrarea Doinei, Sala de sport UVT, liceul Nikolaus Lenau, Casa Adam Müller Guttenbrun și Eta 2U.

Pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare, miercuri, 22 martie, între orele 8-15 se va opri apa în Belinț, iar între orele 9-15, în Remetea Mare. Din aceeași cauză, joi, 23 martie, între orele 9-15 se va opri livrarea apei în Ianova. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

1000x100 casa brutarului

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri


CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7