Incident violent lângă o școală din Timișoara

Incident violent grav în Timișoara! Un băiat a fost bătut, într-un parc din apropierea Școlii 25. Băiatul are pierderi de memorie din cauza loviturii, spune mama sa.

Totul s-a întâmplat, duminică, în jurul orei 18:00. Mama copilului spune că fiul ei a fost lovit de un grup mare de băieți, deși Poliția vorbește despre 2 agresori.

„În jurul orei 18:00, în parcul de la Școala 25, copilul mea a fost bătut de un grup de 20 de băieți. A fost vreo mămică sau tătic și a văzut ceva? Vă rog, orice informație îmi e de folos”, a scris femeia pe Facebook.

„La data de 19 martie 2023,în jurul orei 18:00, polițiștii Secției 2 Timișoara fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 17 ani ar fi fost agresat fizic de către alți doi tineri, în timp ce se afla într-un parc din proximitatea străzii Cosminului din Timișoara. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea tutoror cauzelor și împrejurările producerii incidentului, precum și identificarea și tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate”, a transmis IPJ Timiș.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Mama băiatului așteaptă în continuare informații despre agresori.

„Am fost la Poliție și spital! Am scris aici în speranța mai multor detalii, copilul are pierderi de memorie din cauza loviturii”, a mai scris femeia.

tmc 640