Se lucrează la linia de tramvai înierbată de pe B-dul Cetății din Timișoara

b dul cetatii din timisoara, in reabilitare

Au avansat lucrările pe B-dul Cetății din Timișoara, astfel că în acest moment sunt în pregătire zonele verzi. Pe această arteră importantă, linia de tramvai va fi înierbată.

Dominic Fritz anunță că se lucrează de zor pe B-dul Cetății, aflat în plin proces de reabilitare. Mai precis, în această perioadă sunt pregătite zonele verzi.

Pregătim viitoarele zone verzi de pe Cetății și finalizăm ultimele trotuare. Linie de tramvai înierbată, noi zone verzi și peste 300 de arbori pe care îi plantăm în această toamnă. Zona are acum kilometri întregi de conducte noi de apă, canal, gaz, telecomunicații și electricitate, înlocuite după decenii în care nu s-a atins nimeni de ele. Recent am finalizat trotuarul de la Școala Gimnazială 19, iar acum lucrăm la cele dintre str. Mircea cel Bătrân și Horia. Întreg bulevardul devine un culoar modern de mobilitate accesibil pentru toată lumea”, a declarat primarul Timișoarei.

b-dul cetatii din timisoara, in reabilitare

Potrivit edilului-șef, Primăria Timișoara vrea să atragă 20 de milioane de euro, bani europeni, cu scopul de a acoperi lucrările executate pe B-dul Cetății.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Până acum am suportat costul lucrărilor doar din bugetul local. Acum, pregătim documentația pentru atragerea a 20 mil euro din fonduri europene, bani pe care deja i-am plătit pe lucrările executate până acum. Vom putea astfel să asigurăm finanțarea pentru noi lucrări de investiții care schimbă în bine viața timișorenilor”, a detaliat Dominic Fritz.

b dul cetatii din timisoara, in reabilitare

b dul cetatii din timisoara, in reabilitare

b dul cetatii din timisoara, in reabilitare

publicitate si promovare online banner maxagro