Se lansează o platformă politică pentru liberalii nemulțumiți de noua conducere a PNL Timiș

Consilierul local Raul Ambruș anunță că va lansa, alături de sute de liberali, o platformă politică pentru toți cei care sunt nemulțumiți de actuala conducere a PNL Timiș. „Până acum, PNL Timiș a livrat doar scandal, circ și s-au plătit polițe personale, iar cetățenii au fost martori activi ai acestor acțiuni grotești”, este de părere Ambruș.

O nouă platformă politică urmează să fie lansată de către consilierul local Raul Ambruș, care a fost suspendat din PNL Timiș ca urmare a scandalului de la alegerile interne pentru președinția organizației Timișoara în care a fost implicat.

Lansăm o platformă politică pentru întreaga mișcarea liberală din Timiș. Uniți vom fi mai puternici! Dragi colegi liberali, Congresul PNL s-a încheiat, iar lunile care au trecut și-au pus amprenta asupra partidului nostru care a fost trecut prin foc si sabie. Acțiunile de la nivel național au avut repercusiuni grave și asupra organizației noastre PNL Timișoara, dar și asupra filialei județene. (…) Până acum, PNL Timiș a livrat doar scandal, circ și s-au plătit polițe personale, iar cetățenii au fost martori activi ai acestor acțiuni grotești. Susțin în continuare că PNL Timiș și PNL Timișoara sunt conduse în mod nedemocratic, nestatutar și abuziv, de conduceri nelegitime. Tocmai de aceea vreau să vă anunț că voi lansa, împreună cu sutele de membri PNL Timișoara care au fost alături de noi, o platformă politică unde să se regăsească toți cetățenii cu viziuni liberale, cei care astăzi nu se simt reprezentați la nivel politic, dar și membri ai PNL Timiș care nu sunt de acord cu modul în care funcționează partidul. Viziunea noastră, a celor care vom iniția, în prima fază, această mișcare politică, în interiorul PNL Timiș, este că Timișoara trebuie să aibă prioritate”, a afirmat consilierul local.

De asemenea, Raul Ambruș susține că proiectele liberale au fost uitate de noua conducere a PNL Timiș și că în interiorul partidului s-a ajuns să se vorbească în șoaptă „de frica celor care conduc astăzi”.

Nu pentru asta am intrat în politică și de aceea vreau să ofer liberalilor o alterativă. (…) Îmi doresc ca platforma liberală să fie un factor de echilibru prin care proiectele liberale să poată fi puse pe agendă, iar orașul să se dezvolte. PNL, așa cum l-am cunoscut noi, nu mai există ca partid liberal, însă, aici, în Timiș, vom lupta pentru păstrarea valorilor pentru care am intrat în politică. În perioada următoare vom lansa un program politic, o altă viziune despre ceea ce ar trebui să însemne PNL Timișoara, și o serie de inițiative administrative care să ducă la dezvoltarea Timișoarei. Vocea liberalilor se va face auzită în continuare. Vă aștept în platforma liberală”, a mai spus Raul Ambruș.