Se înmulţesc cazurile de coronavirus la Făget. Încă două persoane confirmate pozitiv!

Coronavirusul se răspândeşte în zona Făgetului. Primarul Marcel Avram a anunţat alte două cazuri de persoane infectate într-o localitate aparţinătoare oraşului, Jupâneşti. Una dintre ele lucrează la o firmă cu mulţi angajaţi, iar edilul a sugerat directorului să întrerupă activitatea acolo pentru o perioadă.

„Din păcate, încă două cazuri confirmate la noi în localitate. Este vorba despre două persoane din Jupâneşti. De asemenea, ţinând cont că una din persoanele confirmate la sfârşitul săptămânii lucra la o firmă cu mulţi angajaţi, chiar dacă nu avea atribuţii în acest sens, i-am recomandat directorului de acolo ca, preventiv, să întrerupă pentru o săptămână activitatea şi mă bucur că aşa a procedeat”, a precizat Marcel Avram, primarul oraşului Făget.

La Făget au fost şapte persoane confirmate pozitiv în total. Una dintre ele deja s-a vindecat şi veşti bune vin şi în ceea ce priveşte starea de sănătate a altor două persoane confirmate pozitiv.

„Primului pacient confirmat i s-au făcut teste două zile la rând şi au ieşit negative, el este acum acasă, trebuie să respecte procedura de a sta 14 zile în izolare, iar abia apoi va fi declarat oficial vindecat. De asemenea, am înţeles că la încă două din primele persoane infectate le-a ieşit primul test negativ, urmând să mai facă unul şi dacă iese, la fel să li se dea şi lor drumul acasă. Să îi ajute Dumnezeu să se întoarcă toţi cu bine acasă”, a mai spus Marcel Avram, primarul oraşului Făget.