Se închide drumul spre Șură! E de bine!

Zona turistică Secu a fost tot mai greu accesibilă reșițenilor din cauza calității drumului și a terasamentului care s-a prăbușit în anumite zone! Acum, drumul se închide!

Primăria Reșița anunță întreruperea circulației pe drumul spre stațiunea Secu în perioada 19 septembrie – 3 octombrie 2017, între orele 9:00-16:00. „Aceste întreruperi sunt necesare pentru executarea lucrărilor de consolidare a terasamentului drumului pe tronsonul cuprins între km 3+400 – km 3+600 și au fost stabilite de comun acord cu executantul lucrărilor și Poliția municipiului Reșița”, a transmis municipalitatea.

Drumul spre Secu se reabilitează printr-un proiect cu finanțare guvernamentală prin PNDL și în zonele deja asfaltate arată chiar bine. Pe tronsonul pe care se consolidează acum terasamentul au avut loc alunecări de teren, siguranța traficului fiind pusă în pericol. „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat persoanelor și companiilor care utilizează acest drum, dar sperăm ca rezultatul final să fie cel așteptat de toată lumea”, au mai transmis oficialii Primăriei.