Consulul Germaniei deschide ochii autorităților din Caraș-Severin: „Semenicul, de interes internațional!”

casinoherculane by sungarden

În ultima sa zi de serviciu în Ministerul de Externe german, consulul Rolf Maruhn a vorbit despre potențialul imens pe care îl are Muntele Semenic, potențial pe care autoritățile din Caraș-Severin l-ar fi identificat abia zilele trecute, când s-a pus de o colaborare între Consiliul Județean, Primăria Reșița și Primăria Văliug!

Demnitarul german a povestit înainte să-i predea fotoliul de consul al Germaniei la Timișoara lui Ralf Krautkrämer despre momentul întâlnirii cu primarul Reșiței, Nelu Popa, dar și despre Semenicul pe care Caraș-Severinul l-a adus la stagiul de paragină.

„Unul din primii oameni pe care i-am întâlnit în Caraș-Severin e domnul primar Popa. Ne-am întâlnit foarte des pe Semenic și am văzut cum se preocupa de dezvoltarea turismului. Acel munte are potențial nu numai pe termen scurt, ci pe termen lung și de interes internațional”, a afirmat Krautkrämer.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

În replică, Nelu Popa i-a lansat fostului de acum oficial german invitația de a urca la schi pe Semenic ori de câte ori dorește.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/