Se încearcă vulnerabilizarea sistemului! Încearcă să scape de anchetele penale!

Acuzat de hărțuire sexuală de către o tânără din Oravița, procurorul George Bucurică se consideră victimă perfectă în războiul mediatic ce ar avea drept scop discreditarea magistraților în contextul modificării legilor justiției!

Fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița a respins vehement acuzațiile ce i se aduc, spunând despre înregistrările apărute în spațiul public că nu sunt veridice. Acesta a explicat pentru expressdebanat.ro că ar fi mai multe motive pentru care s-ar încerca discreditarea sa. În primul rând s-ar urmări, lucru care s-a și întâmplat odată cu revenirea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, scoaterea sa din anumite investigații. Pe de altă parte, subliniază Bucurică, acuzațiile formulate împotriva sa se înscriu perfect în trendul generalizat de atac la instituțiile statului.

„Se încearcă din punctul meu de vedere o vulnerabilizare a întregului sistem de reacție astfel încât persoane care sunt cercetate să poată să scape de rigorile legii, dar și cei care nu fac încă obiectul unor investigații să poată fi foarte greu investigați. Situația aceasta nu este numai în Caraș-Severin, mediul infracțional este destul de omogen”, a afirmat magistratul.