Se fac noi pași spre bazinul de înot care urmează să fie ridicat de CNI la Caransebeș!

bazin

Compania Națională de Investiții va ridica de la zero în municipiul de pe Timiș și Sebeș un bazin de înot didactic și de agrement. Primăria Caransebeș a făcut ultimele formalități pentru implementarea proiectului.

După ce în ședința din luna iunie aleșii locali caransebeşeni au aprobat dezmembrarea unei suprafețe de 7.506 metri pătrați, proprietatea municipiului, în vederea realizării unui bazin de înot didactic și de agrement, aceeași consilieri au predat zilele trecute, către Compania Națională de Investiții, amplasamentul pe care urmează să se construiască viitoarea bază de agrement. Această formalitate este necesară în contextul în care, de acum înainte, reprezentanții CNI sunt cei care se vor ocupa de toate procedurile ce țin de achizițiile publice privind proiectarea și execuția lucrării.

Bazinul de înot urmează să se construiască în incinta actualului ștrand al Tineretului din Teiuș, pe o suprafață de 7.506 metri pătrați, unde administrația locală a amenajat un teren de volei pe plajă. Momentan nu se cunosc toate detaliile legate de viitoarea investiție, CNI urmând să trimită Primăriei Caransebeș o copie a proiectului.

1000x200 dacus 02

„Noi am făcut dezmembrarea terenului și intrarea în proprietatea provizorie a celor de la CNI, urmând ca ei să demareze licitația și tot ce ține de realizarea lucrărilor la ștrandul din Caransebeș. Bazinul urmează să fie construit în incinta actualului ștrand al Tineretului din Teiuș, pe actualul teren de volei. Nu știu cum va arăta proiectul, pentru că este al Companiei Naționale de Investiții. Urmează să ne trimită și nouă proiectul în perioada următoare. Bănuiesc că proiectul este standard, după modelul celor care s-au mai făcut în țară, tot de ei, dar nu cunosc, la acest moment, detalii despre cum va arăta acesta.”, ne-a declarat city managerul municipiului Caransebeș, Florin Bogdea.

publicitate si promovare online banner maxagro