Se fac înscrieri pentru „Antreprenor în Agricultura 4.0”, un program specializat al Clubului Fermierilor Români

proud farmers at plantation

Fermierii activi, cu experiență managerială de minimum 5 ani, interesați să-și dezvolte competențele în administrarea afacerii și să dobândească un set de instrumente de management și de analiză a propriei afaceri, cu impact imediat în creșterea performanței afacerii agricole, sunt invitați să participe la programul „Antreprenor în Agricultura 4.0”.

Inițiator este Clubul Fermierilor Români, iar programul este destinat fermierilor interesați să cunoască și să aplice noi modele de afaceri, capabile să asigure reziliența și competitivitatea fermelor, în contextul marilor schimbări generate de reforma Politicii Agricole Comune, aplicarea Pactului Ecologic European și riscurile pentru agricultură asociate schimbărilor de mediu și climă. Programul oferă cursanților, pe lângă studii de caz aplicate, și aspecte ce vizează digitalizarea și reglementări de mediu, precum Pactul Ecologic European, Strategia Biodiversitate și Farm to Fork la nivelul fermelor europene competitive. În același timp, o altă direcție strategică a programului este crearea unui plan de dezvoltare sustenabil a propriei afaceri agricole, în contextul noii Politici Agricole Comune, care să le permită fermierilor români păstrarea unui echilibru financiar în perioada 2021-2027.

clubul fermierilor

Programul „Antreprenor în Agricultura 4.0” este recomandat fermierilor activi, cu minimum 5 ani de experiență managerială, iar cei interesați pot completa până la data de 19 septembrie, formularul de înscriere pe site-ul Clubului: https://cfro.ro/antreprenor-in-agricultura-4-0/

Programul se desfășoară pe o perioadă de 5 săptămâni, în intervalul 03 noiembrie 2021 – 05 februarie 2022 cu prezență fizică în București dar și online și este dezvoltat cu companii de training cunoscute din România, alături de specialiști cu experiență în business, afaceri de familie, training și mentoring.

Detalii despre programul Antreprenor în Agricultura 4.0 puteți găsi la adresa: https://cfro.ro/antreprenor-in-agricultura-4-0/