Se deschide un birou pentru înmatriculări auto în Lugoj. Anunțul Prefecturii Timiș

STPT job 1000x200

Un sediu secundar de lucru al Serviciului de permise și înmatriculări auto Timiș se deschide, de mâine, în Lugoj. În acest sediu vor fi preluate documentele pentru înmatricularea vehiculelor și pentru eliberarea plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii.

Noul sediu va fi deschis în Piața I.C. Drăgan nr. 5, în incinta Poliției Lugoj și va avea program de lucru cu publicul marți și joi, între orele 9.30 – 14.30. Între 9.30 și 10 se vor elibera plăcuțe și documente de înmatriculare, iar după ora 10, până la ora 14.30 se vor desfășura activități de preluare a documentelor.

Prefectura Timiș anunță ce operațiuni pot fi solicitate: cele de înmatriculare a vehiculelor, transcriere a dreptului de proprietate asupra vehiculelor, radierea vehiculelor, eliberarea duplicatului după certificatul de înmatriculare deteriorat, pierdut sau furat, eliberarea certificatului de înmatriculare pentru modificări cu privire la datele vehiculului sau care privesc proprietarul, eliberarea de autorizații provizorii de circulație și eliberarea unor noi plăcuțe cu numere de înmatriculare în cazul pierderii, furtului sau deteriorării.

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/