Se deschide sezonul estival la Trei Ape!

Meteorologii anunță pentru acest weekend temperaturi de peste 30 de grade, astfel că dacă nu v-ați decis încă ce veți face, „Express de Banat” îți recomandă stațiunea Trei Ape. În inima munților, ai parte de distracție, baie și soare.

Nimic nu poate fi mai frumos în weekend decât o porție bine meritată de odihnă și eliminare a stresului, acumulat peste săptămână. Pe drumul care urcă pe Muntele Semenic, odată ce ați trecut de Pasul Prislop, ajungeți într-un loc de poveste: Lacul Trei Ape.

Prețurile de cazare și mâncare sunt pentru toate buzunarele. Astfel că, cine iubește apa și sporturile nautice are la îndemână totul: de la plimbările cu barca și hidrobiciclete, până la înot și ski nautic. Drumeții, cu siguranță, au ce vedea în împrejurimi: satele turistice Brebu Nou și Gărâna, Muntele Semenic sau alte trasee, pe care le pot urma cu încredere. Trei Ape Este locul perfect de relaxare, deoarece aveți din “belșug” aer curat, pădure și, mai mult decât atât, vă puteți bucura de apa rece a lacului.

Stațiunea de pe malul apei aparține comunei Brebu Nou, o fostă localitate a etnicilor germani, iar numele ei este dat de cele trei râuri care vin din munți: Semenic, Gradiste și Brebu.

Complexul turistic de pe malul apei dispune de 75 de locuri de cazare, parcare, restaurant, terasa, bar, ponton cu sezlonguri pentru plajă și curte amenajată special pentru barbeque.

Astăzi are loc deschiderea oficială a sezonului estival, astfel că la malul apei, trupa de coveruri Cristi Iakab Band va performa live pe terasa de lângă lac.