Se deschide sezonul de schi şi snowboard pe pârtiile din Gărâna!

Începând de sâmbătă, 17 decembrie, amatorii de schi şi snowboard îşi vor putea testa abilităţile la Gărâna. Cele două pârtii de schi însumează peste un kilometru lungime şi fac parte din domeniul schiabil Wolfsberg Ski.

Primăria Brebu Nou a finalizat, în acest an, investiţia privind deschiderea a două noi drumuri de acces către cele două pârtii, unul pornind din centrul satului Gărâna, de lângă biserică, altul de la Restaurantul „La Scena”. Totodată, la baza pârtiilor au fost amenajate trei noi parcări, prin implicarea aceleiaşi administraţii publice locale, ne-a precizat administratorul pârtiilor, Daniel Cizmaş.

Wolfsberg Ski 1

„Pârtiile de schi au 500 şi, respectiv, 550 de metri lungime, iar snowparck-ul, 650 de metri, cu zăpadă pulver (zăpadă nebătută) pentru snowboard. Suntem pregătiţi cu două tunuri de zăpadă de ultimă generaţie, achiziţionate în acest an. La baza pârtiilor se află un centru de închiriere a echipamentelor de schi şi snowboard. După Crăciun, aici va funcţiona şi un apres-ski bar, unde, dacă vremea va permite, se vor putea organiza party-uri în aer liber”, a declarat pentru Express de Banat Daniel Cizmaş.

La această oră, stratul de zăpadă, naturală şi artificială, de pe pârtiile de schi de la Gărâna are 30 de centimetri grosime.

Wolfsberg Ski 2

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/