Se deschide prima ediție 2023 a Salonului Industriei Ușoare

explo 1000x200

Salonul Industriei Ușoare inaugurează calendarul expozițional al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pentru anul 2023. Astfel, între 8 și 12 februarie, Centrul Regional de Afaceri din Timișoara găzduiește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, eveniment tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării, o gală a tendințelor modei în sezonul iarnă-primăvară 2023.

Peste 50 de firme din întreaga țară, producători și comercianți vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made.

Totodată, Salonul Industriei Ușoare oferă ocazia de a alege cele mai frumoase cadouri pentru Valentine’s Day!
Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de Produse Tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon.

tmc 640

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10 – 20, iar duminică între orele 10 – 18. Intrarea este gratuită.