Se deschide patinoarul! Caransebeșenii sunt așteptați la distracție!

Pentru al zecelea an consecutiv, municipalitatea se gândește la bucuria copiilor și tinerilor și pregătește deschiderea patinoarului din Parcul General Dragalina.

600 de metri pătrați vor sta la dispoziția doritorilor de distracție pe gheață începând de mâine, de la ora 13.00, după cum ne-a precizat directorul Serviciului Piața Gugulanilor, Luminița Verdeș:

„Am reușit și în acest an să obținem prin achiziție directă pe SEAP patinoarul mobil artificial, singurul din întreg județul Caraș-Severin, la un preț de 130.000 de lei, fără TVA, conform Legii 98 din 2016. Așteptăm mâine la deschidere atât oficialitățile urbei, cât și copiii, pentru că, așa cum i-am obișnuit, în prima serie intrarea pe gheață este gratuită. Ce pot să vă asigur este că serviciul Piața Gugulanilor suportă toate cheltuielile din bugetul propriu pentru ca tinerii să aibă parte de distracție pe gheață și în acest an. Prețurile nu s-au schimbat niciodată, mergem de la început cu 5 lei biletul de intrare și 5 lei închirierea unei perechi de patine”, ne-a menționat Luminița Verdeș.

Un alt lucru îmbucurător: trei persoane din Caransebeș vor primi de lucru în această perioadă la firma care închiriază patinoarul, pentru a nu veni cu personalul propriu.

Programul după care va funcționa patinoarul este de la ora 10.30 până la 13.00, în serii de câte 60 de minute, după care de la 13.00 – 16.00 se va respecta liniștea pentru locuitorii din zona parcului, timp în care se reface gheața de pe patinoar, iar seria a II-a a programului se va desfășura de la ora 16.30 până la ora 21.30, tot în reprize a câte 60 de minute.

Sursă foto: Arhivă