Se dau amenzi! Poliția Locală derulează o nouă acțiune de depistare a vehiculelor parcate pe domeniul public

masini abandonate

Primăria Municipiului Lugoj derulează, până în 25 aprilie, prin intermediul Poliției Locale, o campanie de depistare a autovehiculelor parcate pe domeniul public în vederea aplicării măsurilor de rigoare impuse de lege în acest sens.

Cetățenii sunt îndrumați să sprijine acest demers și să semnaleze cazurile de mașini parcate pe domeniul public, pe care le cunosc la telefonul 0256 353324 sau 0800 801 000, apel gratuit. Lugojenii mai au la dispoziție și adresa de e-mail polloclugoj@gmail.com

Conform legii, se va proceda direct la aplicarea de amenzi contravenționale proprietarilor acestor autovehicule. În urmă cu curca o lună, edilii au mai avut o acțiune de acest fel, fiind identificate 280 vehicule abandonate pe străzi.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

După acțiune, 50 de proprietari au intrat în legalitate, prin refacerea actelor, taloanelor etc, însă au mai rămas 40 de mașini care vor fi ridicate de o societate din Timișoara. Ele vor putea fi recuperate contra cost sau, dacă nu e nimeni interesat, vor ajunge la fier vechi. În Lugoj, doar în evidența Serviciului de taxe și impozite din cadrul Primăriei sunt în evidență 21.000 de automobile, ceea ce înseamnă o mașină la doi locuitori.

banner 970 x 250