Centrele de vaccinare anti-Covid din Timiș se închid de Paști

centru vaccinare 4

Toate centrele de imunizare anti-Covid-19 care mai sunt deschise pe raza județului Timiș vor fi închise de sărbătorile pascale. Decizia a fost luată în ședința Nucleului de Vaccinare, urmând ca acestea să se redeschidă din 26 aprilie. 

Persoanele care s-au programat deja la vaccinare în una din zilele cuprinse între 22 și 25 aprilie inclusiv vor fi rechemate după sărbători.

„Am luat decizia ca pe perioada sărbătorilor de Paști, respectiv 22-25 aprilie, aceste centre să fie închise pe raza întregului județ. Toate persoanele care ar fi programate în acele zile vor trebui să vină la o dată ulterioară, mai ales că majoritatea persoanelor merg la ora actuală pentru vaccinare cu booster, cea de-a treia doză. Ele vor fi din nou deschise începând de marțea de după Paști și vor funcționa în programul anunțat anterior.”, a declarat subprefectul Ovidiu Drăgănescu.

1000x100 casa brutarului

De asemenea, la nivel județean s-a luat decizia ca începând cu 30 aprilie să se închidă centrul de vaccinare amenajat la spitalul din Deta. Cei din zonă care doresc să se imunizeze după această dată o pot face în cabinetele a doi medici de familie din Deta și Denta.

Totodată, din 17 aprilie, având în vedere numărul tot mai scăzut de persoane care doresc să se vaccineze, s-a hotărât închiderea centrului de vaccinare „Lavinia Miloșovici” din Lugoj și a centrului de vaccinare de la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara, în care se imunizau copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Acest flux de vaccinare va fi preluat de centrul de la Iulius Mall.