Se caută voluntari pentru curățenie în Dumbrăvița. Din nou!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Locuitorii comunei Dumbrăvița, dar nu numai, sunt îndemnați să participe sâmbătă la o nouă acțiune de curățenie: „Facem curat la noi în sat”.

Această activitate a fost inițiată de către Dumbrăvița Curată, o comunitate de oameni al cărei scop este, simplu spus, să protejeze natura și mediul înconjurător.

Cei interesați sunt rugați să se prezinte la ora 9.30 în parcarea Acumulării din Dumbrăvița. Acumularea va fi punctul de plecare, urmând ca voluntarii să se îndrepte și spre Pădurea Verde, Bulevardul Ghioceilor, respectiv strada Bartok Bela/Incubatorul de afaceri. În ajutorul organizatorilor și al voluntarilor va veni RETIM, care a confirmat prezența la această acțiune de curățenie.

promovare banner maxagro

Participanților li se recomandă să vină echipați adecvat, cu ghete, pantaloni lungi și apă, necesară pentru hidratare. Sacii de gunoi și mănușile vor fi asigurate de organizatori.

Dumbrăvița Curată nu este la prima acțiune de genul, alăturându-se altor militanți pentru mediul înconjurător, inclusiv prin prezența la prima grevă climatică organizată la Timișoara în data de 20 septembrie 2019.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/