Se caută voluntari dornici să se implice în amenajarea traseului celor 22 mori de apă de la Rudăria

Asociația Acasă în Banat se pregătește de a doua etapă a proiectului „Hai la Rudăria!”, astfel că este în căutare de voluntari care să se implice în weekendul 30 iulie-1 august în amenajarea traseului celor 22 mori de apă din localitatea din județul Caraș-Severin.

Asociația Acasă în Banat anunță că în perioada 30 iulie-1 august are loc cea de-a doua etapă a proiectului „Hai la Rudăria!”. În prima etapă, desfășurată la mijlocul lunii mai, peste 200 de voluntari s-au implicat într-o acțiune de ecologizare a râului pe care se află morile de apă. La sfârșitul lunii iulie, Asociația Acasă în Banat își propune să realizeze lucrări de amenajare a traseului celor 22 de mori de apă din Rudăria. Pentru asta însă, are nevoie de sprijinul voluntarilor, care se pot deja înscrie în cadrul proiectului.

Dragi voluntari, prieteni, pasionați de morile de apă și de fapte bune, ne bucurăm să vă anunțăm că în weekendul 30 iulie-1 august 2021 facem din nou echipă pentru a doua etapă a proiectului «Hai la Rudăria!», derulat de Asociația Acasă în Banat și finanțat de Fundația Orange. Avem nevoie de forțe proaspete pentru reparații și lucrări de amenajare propriu-zisă a traseului celor 22 mori de apă.”, a informat Asociația Acasă în Banat.

Înscrierile se pot face până în data de 26 iulie prin completarea unui formular disponibil AICI!

La sfârșitul lunii august va avea loc și cea de-a treia acțiune cu voluntarii în cadrul proiectului „Hai la Rudăria!”, care-și propune să transforme localitatea din județul Caraș-Severin într-o destinație turistică modernă care să ofere o experiență complexă tuturor turiștilor care ajung aici.