Se caută voluntari care să se implice în proiectele Casei de Cultură a Primăriei Timișoara

voluntar

Iubitorii de cultură din Timișoara sunt invitați să se înscrie ca voluntari pentru a se implica în proiectele organizate de Casa de Cultură a primăriei. Participanții vor beneficia și de acces gratuit la cursurile desfășurate de instituție.

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara anunță că a inițiat proiectul „Volunt’art”, prin care își propune să creeze o comunitate de voluntari pregătiți să pună umărul la organizarea diferitelor evenimente.

La ideea colegului nostru, Răzvan Florin Șipoș, dăm drumul proiectului Volunt’art, care presupune crearea unei comunități de voluntari pentru proiectele culturale sau cu impact cultural, ale tuturor operatorilor culturali din oraș. Dincolo de experiențe de neuitat, în evenimente de anvergură, pregătim pentru voi training-uri de voluntariat, acces gratuit la cursurile Casei de Cultură și bucuria de a descoperi munca împreună, într-o echipă faină și profesionistă”, au informat reprezentanții instituției.

Înscrierile se pot face până în data de 19 iulie, printr-un mail, pe office@ccmt.ro. Cei interesați trebuie să-și lase vârsta și școala/facultatea unde învață. De asemenea, persoanele care doresc să se implice ca voluntari la primul eveniment important, „Străzi pentru comunitate”, pot completa un formular disponibil AICI!