Se caută vinovații! Moartea lui Petrică Mîțu Stoian, cercetată penal!

petrica mitu stoian

Moartea fulgerătoare a artistului Petrică Mîțu Stoian la Spitalul Județean de Urgență Reșița nu poate fi trecută cu vederea, iar oamenii legii sunt pregătiți să scoată adevărul la lumină. Așa că a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.  

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița a fost înregistrat astăzi un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă. În cauză se efectuează cercetări privind stabilirea împrejurărilor în care a decedat Petrică Mîțu Stoian, sâmbătă, 6 noiembrie, în cadrul Secției de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, au fost informați abia astăzi, în jurul orei 10.00, de către reprezentanți ai Spitalului Județean de Urgență Reșița despre moartea artistului de 61 de ani. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului.

1000x100 casa brutarului
expres banat 1000x100 (2)

Cel mai probabil, ancheta se va extinde și la Clinica Nera, acolo unde i s-a făcut rău lui Petrică Mîțu Stoian în prima noapte după efectuarea unei ședințe în camera hiperbară.

CITEȘTE ȘI: NEWS ALERT. Petrică Mîțu Stoian a murit la Reșița! Era internat în stare gravă!