Se caută povești legate de turnul de apă din Iosefin

turn iosefin
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Timișorenii care au amintiri legate de turnul de apă din zona Iosefin, aflat în prin proces de reabilitare, sunt invitați să dea de știre. Astfel, se caută fotografii, povești și oameni în viața cărora „castelul de apă” a jucat un rol important.

Turnul de apă din zona Iosefin se află în plin proces de transformare în centru cultural, cu fonduri norvegiene. În cadrul acestui proiect, se desfășoară și o acțiune inedită. Astfel, se caută povești legate de „castelul de apă” cu scopul rescrierii poveștii acestui obiectiv.

Căutăm povești! În cei peste 100 de ani de când străjuiește Iosefinul, Castelul de Apă a devenit unul dintre punctele de reper ale cartierului, martor tăcut al întâmplărilor și al oamenilor acestuia. Încercăm să-i rescriem povestea și avem nevoie de sprijinul vostru. Dacă ați locuit în Iosefin, dacă aveți fotografii uitate prin sertare sau prinse în albume de familie, dacă știți povești sau cunoașteți oameni din viața cărora, într-un fel sau altul, Castelul de Apă a jucat un rol important, dați-ne de știre”, transmit cei de la Asociația Prin Banat.

promovare banner maxagro

Inițiatorii acțiunii mai informează că toate amintirile adunate se vor adăuga ca într-un mare puzzle documentării legate de turnul de apă.

Mai multe informații despre această acțiune sunt disponibile AICI!

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/