Se caută legăturile pacientului din Reșița cu coronavirus. Ancheta se extinde la Caransebeș

Ancheta epidemiologică abia la început, în cazul bărbatului depistat cu coronavirus din Reșița, însă situația ar putea fi mai gravă. Prietenul bărbatului are iubita gravidă și asistentă la Caransebeș.

Purtătorul de cuvânt al DSP a confirmat că se iau în calcul toate persoanele care au avut contact direct sau indirect cu bărbatul din Reșița, care, culmea nu e venit din Italia, ci singura legătură cu țara carantinată este prin soția sa care a vorbit cu o cunoștină venită din Italia.

Ancheta epidemiologică este în desfășurare. Toți subiecții care au luat legătura cu contactul vor fi izolați la domiciliu deocamdată și se urmează procedura de înregistrare și testare.

Este adevărat că pritetenul bărbatului, de fapt colegul său de muncă are iubita asistentă la Caransebeș. Femeia este însărcinată, și-a anunțat singură situația în care se află la conducerea Spitalului din Caransebeș și i s-a dat dispoziție să rămână la domiciliu. Și în acest caz s-a început ancheta epidemiologică pentru a vedea cu cine a intrat în contact femeia în aceste zile”, ne-a menționat Daniel Botgros, purtătorul de cuvânt al DSP Caraș-Severin.