Se caută finanțare pentru construirea unei săli de sport în comuna Brebu

brebu

Primăria Brebu a făcut primii pași pentru ca elevii din comunitate să poată desfășura activități sportive și în perioada sezonului rece.

Proiectul privind construirea unei săli de sport în localitatea Brebu, cu o capacitate de 101 locuri, teren de joc multifuncțional, vestiare și grupuri sanitare, se află deja pe masa primarului Ion Țicheriu. Edilul spune că îi mai lipsesc doar câteva documente, după care proiectul va fi depus atât la Compania Națională de Investiții, dar și la Administrația Fondului de Mediu.

Noi suntem acum în căutarea sursei de finanțare. Proiectul este gata, s-a muncit mult, pentru că nu este o sală obișnuită, ci una cu 101 locuri. Deci este o investiție serioasă, pe care sperăm că o vom putea construi chiar lângă școala din Brebu. Mai avem de obținut două avize, de la Mediu și Enel, și de scos certificatul de urbanism, după care vom depune proiectul la Compania Națională de Investiții. Același proiect va fi depus și la Administrația Fondului de Mediu, pentru că am înțeles că se poate obține finanțare pentru astfel de obiective și de aici.”, ne-a declarat primarul comunei Brebu, Ion Țicheriu.

leader board 728 x 90 px