Se caută doi experți pentru Agenția de Achiziții Publice a Primăriei Timișoara

incuboxx
Cuib de vise 1000x100

Primăria Timișoara anunță că este în căutarea a doi experți pentru Agenția de Achiziții Publice, înființată recent cu scopul de a face cumpărături pentru toate instituțiile aflate în subordine, în vederea economisirii de bani.

Agenția de Achiziții Publice Timișoara, înființată recent de primărie, anunță că angajează doi experți în achiziții publice. Candidații ideali trebuie să aibă o experiență de cel puțin trei ani în acest domeniu. Persoanele interesate sunt așteptate să trimită un CV însoțit de o scrisoare de intenție până la data de 8 iulie, pe adresa aapt@primariatm.ro

Se oferă un salariu atractiv, participarea la cursuri de specializare, dar și posibilitatea de a lucra într-o companie pilot în cadrul proiectului pentru înființarea Unităților de Achiziții publice Centralizate la nivel local”, a informat Primăria Timișoara.

Agenția de Achiziții Publice Timișoara (AAPT) a fost înființată de Primăria Timișoara cu sprijinul Agenției Naționale pentru Achiziții Publice și Băncii Europene de Investiții.

publicitate si promovare in ziar

Obiectivul principal al agenției este eficientizarea și profesionalizarea achizițiilor publice prin agregarea și standardizarea cererii la nivel local, în vederea obținerii unor prețuri mai bune, a unei calități mai mari și a unor condiții mai bune pentru achizițiile publice. În acest moment, AAPT deservește 13 instituții din Timișoara”, au detaliat reprezentanții instituției.

Mai multe detalii despre acest concurs găsiți AICI!

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01