Se caută director pentru Spitalul CFR din Timișoara. Ministrul Transporturilor: „Promit un concurs pe bune”

Ministrul Transporturilor anunță că se caută directori pentru patru unități medicale din țară aflate în subordinea instituției, printre care și Spitalul Clinic CFR din Timișoara. Cătălin Drulă promite că aceste concursuri vor fi „pe bune”.

Patru spitale de căi ferate vor organiza, în perioada următoare, concursuri pentru funcția de director. Anunțul a fost făcut de Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, care a făcut un apel la toți profesioniștii din sănătate să se înscrie la aceste concursuri.

Spitalele din rețeaua transporturilor caută profesioniști. Așa cum am atras până acum profesioniști la conducerea companiilor din subordinea ministerului (și continuăm, nu ne-am oprit), acum vine rândul spitalelor CF. Mă bucur să anunț că patru spitale CF organizează în perioada următoare concursuri pentru funcții de manager și fac apel la toți profesioniștii din sănătate, care doresc să se implice alături de echipa noastră, să se înscrie cu încredere. Din partea mea pot promite un concurs pe bune și sprijin din partea ministerului în derularea de proiecte de investiții și modernizare. Și nu luați promisiunea drept vorbe goale. Anul acesta, un total de cinci spitale CF au accesat cu sprijinul Ministerului Transporturilor finanțare europeană nerambursabilă în valoare de peste 90 de milioane de lei”, a declarat Cătălin Drulă.

Concursurile pentru funcția de director se organizează la Spitalul Clinic CF Timișoara, în perioada 17 – 31 iulie, Spitalul General CF Drobeta-Turnu Severin, între 20 iulie și 6 august, Spitalul General CF Sibiu, între 4 – 21 august, și Spitalul Clinic CF Craiova, între 23 august și 6 septembrie.