Se caută constructor pentru grădinița din Măureni!

cresa timisoara

Compania Națională de Investiții a demarat procedurile de achiziții publice pentru obiectivul investițional corp nou grădiniță și amenajări exterioare în comuna Măureni. Concret, este vorba despre scoaterea la licitație a serviciilor de proiectare și execuție pentru o unitate nouă de învățământ destinată preșcolarilor.

Viitoarea construcție va fi ridicată pe un etaj, vizavi de sediul administrativ al Primăriei Măureni, pe o suprafață de 280 de metri pătrați, și va beneficia de cinci grupe, sală de mese și grupuri sanitare. Potrivit reprezentanților Companiei Naționale de Investiții, valoarea estimată a contractului de proiectare și execuție este de 2.184.661 de lei, iar data limită de depunere a ofertelor este 5 aprilie 2022. Finanțarea obiectivului este asigurată din fonduri bugetare.

„Vestea că cei de la Compania Națională de Investiții au scos la licitație serviciile de proiectare și execuție pentru grădinița din Măureni nu poate decât să ne bucure! Așteptam cu interes acest moment, de când am aflat și vestea legată de viitoarea sala de sport, obiectiv care se derulează tot prin CNI. Sperăm ca licitația să-și urmeze cursul firesc, să nu existe contestații, pentru ca lucrările să poată demara cât mai repede.”, precizează Brian Filimon, primarul comunei Măureni.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)