Se caută cea mai frumoasă casă din Banat

Muzeul Național al Banatului organizează cea de-a doua ediție a concursului foto „Cea mai frumoasă casă din Banat”. Astfel, pasionații de fotografie sunt invitați să se înscrie în competiție până la data 10 noiembrie.

Muzeul Național al Banatului anunță că a lansat cea de-a doua ediție a concursului foto „Cea mai frumoasă casă din Banat”. Competiția se adresează atât fotografilor amatori, cât și celor profesioniști, care pot înscrie cel mult trei propuneri la acest titlu.

Vă invităm la concurs! Concursul foto ”Cea Mai Frumoasă Casă din Banat” se adresează fotografilor amatori sau profesioniști de orice vârstă. Așteptăm fotografiile voastre, ale caselor din Banatul istoric, alături de datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și denumirea fotografiei (fotografiilor) cu care doriți să intrați în concurs pe adresa de mail concursmnab@gmail.com. Concurenții pot participa cu cel mult trei propuneri candidate la titlul de ”Cea Mai Frumoasă Casă din Banat”, iar la sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege 12 propuneri care vor intra în finală. În ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își aleagă preferatele”, au informat reprezentanții instituției.

Termenul limită pentru trimiterea fotografiilor este data de 10 noiembrie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 19 noiembrie. Premiile, constând în cărți și obiecte de artă, vor fi în valoare de 10.000 lei și vor fi împărțite astfel: locul I – 4.000 lei; locul II – 2.500 lei; locul III – 1.500 lei, iar mențiuni – 2.000 lei.

Finalistele, 12 la număr, vor avea ocazia de a reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului pe anul 2022.