Se caută călăreți pentru a participa la schimbul de gardă din centrul Timișoarei

calareti
untitled design set 970x90 px

Spectacolul săptămânal „Schimbul de Gardă” continuă în centrul Timișoarei. Pentru a-l face și mai atractiv, organizatorii doresc să aducă în fața publicului cai și călăreți. Astfel, se caută deținători de cai pentru a participa la acțiune.

Asociația Reconstituiri Istorice Timișoara, organizarea schimbului de gardă din centrul orașului, anunță că este în căutare de deținători de cai pentru a participa la spectacolul organizat săptămânal.

Spectacolul săptămânal “Schimbul de Gardă” merge înainte. Pentru îmbunătățirea acestuia, ne-am gândit că apariția unor cai și călăreți ar crește nivelul de atractivitate și ar oferi mai multă satisfacție publicului spectator. În acest context, ne adresăm deținătorilor de cai pentru ca, în cazul în care ar dori să ni se alăture în spectacol, să ne contacteze pe Facebook la Asociația Reconstituiri Istorice Timișoara. Mulțumim, așteptăm răspunsul celor care doresc să fie alături de noi, de timișoreni și mai cu seamă de turiștii care vizitează orașul acum și în 2023 când acesta va fi Capitală Europeană a Culturii”, transmit reprezentanții asociației.

untitled design set 970x90 px

Spectacolul de reconstituiri istorice „Schimbul de Gardă” a revenit la Timișoara în această primăvară, după doi ani de pauză din cauza pandemiei de Covid-19. Acțiunea se desfășoară săptămânal, în fiecare duminică, în piețele centrale ale orașului.