Se caută 10 artiști pentru hub-ul de creație muzicală de la Buzad

muzicon summer camp
po 1000x100px (3)

Muzicon Summer Camp a deschis apelul pentru tabăra de creație organizată la The Village, Buzad, în perioada 13 – 19 august.

Doritorii pot trimite un portofoliu cu creații proprii sau colaborări, varianta de studio sau live, precum și o scurtă descriere relevantă a pieselor, pe adresa muziconhub@gmail.com, până vineri, 28 iulie. Zece artiști vor fi selectați și anunțați pe 1 august 2023. În cadrul taberei, aceștia vor beneficia de toate condițiile, inclusiv transport, cazare, masă și onorariu.

„În primul rând, ne propunem să creăm muzică nouă. Vom forma grupuri de lucru și vom valorifica din plin interacțiunea cu spațiul atât de special de la Buzad. Proiectul Muzicon din care face parte această tabără are ca principal scop dezvoltarea scenei muzicale alternative, dar așteptăm la înscrieri creatori din cele mai diverse genuri, indiferent de instrumentul muzical folosit, singura condiție fiind să fi împlinit 18 ani.”, a spus Bogdan Cotîrță Gruicin, inițiatorul hub-ului de creație muzicală.

1000x200 dacus 02

În ultima zi a taberei, în 19 august, va fi organizat un showcase live cu public, în care vor fi interpretate piesele realizate pe parcursul săptămânii.

Proiectul face parte din portofoliul Consiliului Județean Timiș pentru Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul LoB2023+, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px