Se ascut cuțitele și la Timișoara! PSD acuză PNL de numiri politice în fruntea Spitalului „Victor Babeș”! „Sarabanda liberală este fără oprire”

Noua schimbare de la conducerea Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara naște vâlvă în sfera poltică. Reprezentanții PSD Timiș au lansat un comentariu dur după ce Voichița Lăzureanu a fost înlocuită cu medicul Cristian Oancea (PNL).

Se încinge atmosfera și în Timișoara după schimbarea managerului de la Spitalul „Victor Babeș”. Membrii PSD Timiș spun că decizia lui Nelu Tătaru a fost luată pe criterii politice și că partidul aflat la guvernare nu acționează în sprijinul cetățenilor, ci doar în funcție de propriile interese.

„Managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie <<Dr. Victor Babeș Timișoara>>, considerat cel mai eficient spital din România în lupta cu epidemia de Covid 19, cu cele mai multe cazuri de pacienți vindecați, a fost schimbat din funcție pe criterii strict politice. Deși ultimele două luni au arătat o gestionare impecabilă a spitalului, managerul trebuia schimbat pentru că așa au decis ordinele de partid. Din păcate sarabanda liberală este fără oprire. Tupeu, japcă, sfidare și demagogie sunt singurele atitudini ale celor care guvernează astăzi”, au transmis reprezentanții PSD Timiș.

Social-democrații mai spun că singurele interese ale PNL sunt tunurile, licitațiile, achizițiile, contractele cu dedicație, numirea oamenilor lor în posturi de conducere cu orice preț și minciuna instituționalizată.

„Bătutul cu cărămida în piept, de cât sunt de implicați și de cum se preocupă de binele public, este o simplă gargară ieftină pe care o toarnă ca să-și acopere incompetența și adevăratele intenții. Asta este o palmă dată instituției medicale în sine, o sfidare pe față, un gest de exhibiționism politic grobian. Atâta știu liberalii și atâta pot: schimbări de dragul interesului. Pentru că de schimbările de dragul schimbării au depășit faza demult”, a mai transmis PSD Timiș.