Se anunță restructurări la Finanțe!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

În cazul regionalizării, Direcția Generală a Finanțelor Publice Caraș-Severin s-ar șterge de pe harta județului și peste 20 de persoane ar rămâne fără un loc de muncă.

Discuția dacă regionalizarea ar fi una benefică pentru România are atât argumente pro, cât și contra la nivelul liderilor politici. Cu toate acestea, privită din perspectiva cetățeanului de rând, regionalizarea ar îngroșa rândurile șomerilor.

În acest caz, Direcția Generală a Finanțelor Publice Caraș-Severin va fi desființată, iar 25 de persoane și-ar pierde locul de muncă. „Se pare că am avea o reducere de personal de 25 de persoane. Alte 25 vor pleca să își desfășoare activitatea în cadrul instituției regionale. Direcția Generală a Finanțelor Publice Caraș-Severin se desființează, este un acord cu FMI și ne vom supune și noi acestor măsuri”, a precizat Ioan Dragomir, directorul Finanțelor din județ. Unele dintre atribuțiile direcției județene vor fi transferate la nivel regional.

promovare banner maxagro

Din cauza acestei situații, apele sunt tulburi în cadrul instituțiilor de finanțe din toată țara, în județul Timiș oamenii protestează deja și susțin că nu se vor opri până când decizia de a dizolva finanțele județene va fi anulată, iar la Reșița situația este la fel de incertă.

Foto: ziarulfaclia.ro

publicitate tmc 640

Comments

  1. Nelu Popescu says:

    Locuitorii orașului sunt alarmați si bulversati de aceasta decizie si se asteapta la decizii mult mai drastice. Vor iesi in strada.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/