Se anunță o lună de foc la Bocșa! Mii de spectatori așteptați la concertul Phoenix!

excidet people stanting at rock concert

Luna aceasta se anunță una de neuitat pentru petrecăreții din Bocșa și nu numai. Orașul va fi gazdă pentru o gamă variată de spectacole, cireașa de pe tort fiind concertul celor de la Phoenix, care au trecut Bocșa pe lista orașelor în care vor sărbători cei 60 de ani de existență.

Administrația locală a decis ca luna iulie să fie dedicată concertelor și petrecerilor, pentru ca în august bocșenii să poată plece în concediu fără să rateze spectacolele. Pregătirile sunt în toi, spune primarul Mirel Pascu, pentru a amenaja locurile în care vor fi evenimentele: zona stadionului Foresta și fosta autogară.

„Avem nume importante, lucrăm la infrastructura unde vor avea loc aceste evenimente. La Phoenix estimăm că vor veni câteva mii de oameni. Va fi un spectacol foarte interesant, vom avea și lasere, vom avea mai multe lucruri, dar nu vreau să le dezvăluim pe toate, să mai fie și surprize. Lucrăm și la parcări pentru mașini acolo, pot intra 1.000 de mașini.”, ne-a declarat primarul Bocșei.

Pentru Zilele Orașului 2022, Primăria a bifat genuri diverse de muzică. „Fiecare iubește muzica de un anumit gen și atunci nu poți să mergi doar pe un gen de muzică. Avem populară pentru iubitorii folclorului, avem și pentru tineret «Motanii» (n.r. The Motans), avem și Phoenix, care Phoenix face anul acesta 60 de ani de existență. Și noi suntem printre primii beneficiari ai spectacolelor pe care le va face Phoenix în România. Este ceva important că Bocșa poate aduce Phoenixul aici. Eu am vorbit cu Nicu Kovaci încă de anul trecut și mi-a promis că vine. Am semnat contractul anul acesta și o să avem Phoenix!”, dezvăluie primarul Mirel Pascu.

Distracția va începe în 22 iulie, la ora 19.00, cu muzică populară, la fosta autogară. Invitați speciali: Zorica Savu, Doriana Talpeș și Nicu Novac. Continuă în aceeași locație în 23 iulie, de la ora 19.00, cu DJ și mai apoi, de la 21.30, cu The Motans, iar în 29 și 30 iulie petrecerea se mută în zona stadionului Foresta pentru muzica rock, care va culmina în 30 iulie, de la ora 21.00, cu show-ul celor de la Phoenix.

Accesul la toate evenimentele se face gratuit.