Se anunță măcel pe teren. Gugulanii vor victorie în fața bucureștenilor!

După victoria în prima etapă cu U Cluj, echipa AS Volei Club Caransebeș debutează pe teren propriu în Campionatul Diviziei A 1 de volei masculin.

Meciul dintre AS Volei Club și CSM București va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă Victoria din municipiul Caransebeș (cartierul Pipirig). Iubitorii voleiului pot vedea la lucru două echipe echilibrate, ținând cont că au același obiectiv: locurile V-VIII. Potrivit antrenorului Valentin Pereu, sportivii au un moral bun după victoria în deplasare, însă nu se vor relaxa, mai ales că CSM este o echipă mult mai puternică decât Clujul.

„Am muncit toată săptămâna, am organizat jocul tehnico–tactic, sper să facem o figură frumoasă în fața spectatorilor, care deja au început să cumpere abonamente pentru întreg sezonul”, a declarat Pereu. Pentru profesorul Valentin Pereu este și un meci de orgoliu, CSM București fiind echipa pe care a pregătit-o în turul sezonului trecut.

Din punctul de vedere al căpitanului de echipă, coordonatorul Laurențiu Vânătoru, meciul trebuie privit cu un moral mai bun decât anul trecut, când, în ambele confruntări, Caransebeșul a fost învins.

 „Am avut parte de o înfrângere dureroasă, mai ales pe teren propriu, însă eu cred că echipa s-a schimbat și prin noii jucători veniți, dar și ca moral și motivație. Sunt sigur că vom face un joc frumos. Ne dorim victoria și, dacă adăugăm ambiția pe care o văd eu la antrenamente, cred că va fi un meci bun”, a adăugat căpitanul de echipă Laurențiu Vânătoru.

Pentru acest sezon de campionat, organizatorii vor pune în vânzare bilete la tribuna oficială în valoare de 10 lei și la tribunele laterale, 5 lei. Copiii și elevii cu vârste de până la 14 ani au intrarea gratuită. De asemenea, doritorii pot achiziționa abonamente pentru întregul sezon, la care se adaugă meciurile din Cupa României și play off sau play out, la prețul de 120 de lei.