Se anunță Agenda Culturală 2022 desfășurată sub genericul „La UVT, Cultura este Capitală!”

uvt
po 1000x100px (3)

Centrul de Proiecte PMT și Universitatea de Vest din Timișoara vor prezenta Agenda Culturală 2022.

Proiectele grupate în cadrul agendei culturale 2022, susținută de Universitatea de Vest din Timișoara și Centrul de Proiecte PMT, ca finanțator principal, sub genericul „La UVT, Cultura este Capitală!”, alătură cadre universitare, cercetători, studenți din ciclurile de licență, masterat sau doctorat, mentori și discipoli înscriși în grupuri de creație și organizare a spectacolelor și evenimentelor propuse întregii comunități din Timișoara.

Evenimentul care va fi organizat vineri, 10 iunie 2022, începând de la ora 13, în spațiul outdoor al Curții Interioare UVT (cu acces din culoarul lateral stânga, după holul principal de la parterul UVT), unde se va desfășura conferința de presă dedicată prezentării agendei culturale 2022, susținută de Universitatea de Vest din Timișoara și Centrul de Proiecte PMT sub genericul „La UVT, Cultura este Capitală!”.

La conferința de presă vor participa Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, Prodecanul Facultății de Muzică și Teatru UVT, Lect. univ. dr. Korek Adrian, Lect. univ. dr. Maria Orosan, reprezentant al Facultății de Arte și Design UVT, coordonatorul acestui program cultural de la UVT, dr. Alexandru Condrache, dar și reprezentanți ai Centrului de Proiecte PMT.