Scut în jurul lui Tabără, „unul dintre puținii cu funcții de conducere care chiar muncesc în Primăria Timișoara”

cosmin tabara
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Liberalii reacționează după ce Dominic Fritz i-a dat ultimatum viceprimarului Cosmin Tabără să susțină proiectele administrației USR din care face parte, în caz contrar îi va reduce din atribuții. Conducerea PNL Timiș spune că Tabără se va poziționa în CL Timișoara în interesul comunității și că nu va răspunde la „comanda USR”. 

„Viceprimarul liberal Cosmin Tabără, unul dintre puținii cu funcție de conducere care chiar muncesc în Primăria Timișoara, va continua să voteze în Consiliul Local Timișoara în interesul comunității timișorene, nu la comanda USR. Tocmai fiindcă primarul usr-ist și viceprimarul usr-ist al municipiului Timișoara dau dovadă repetată de incoerență administrativă și lipsă de viziune, îl susținem pe Cosmin Tabără să rămână reperul de normalitate într-o instituție împinsă în haos.”, transmite conducerea PNL Timiș într-un comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI: Fritz, ultimatum pentru viceprimarul PNL Tabără: Dacă nu susține proiectele administrației, îi voi schimba atribuțiile

1000x100 (4)

Despre amenințarea cu posibila retragere a unor atribuții ale viceprimarului Tabără, liberalii spun că este oglinda „nivelului infim de înțelegere și a imaturității nu doar administrative a lui Dominic Fritz”.

„Știm că USR încă se acomodează cu ideea că nu stăpânește adevărul absolut, de aceea îi tratăm cu blândețe și avem răbdare. Din păcate pentru ei, timișorenii nu mai au răbdare și vor rezultate. Viceprimarul liberal Cosmin Tabără s-a ocupat de baza sportivă de pe strada Costică Rădulescu, de stadionul cu 10.000 de locuri și de deblocarea spitalului balneo, a spitalului ORL și a buncărului de la Municipal, a Legii 15. Viceprimarul usr-ist Ruben Lațcău contorizează pe bandă rulantă amenzi, vizite DNA și din partea Poliției Economice. În acest context, cel mai înțelept pentru orașul Timișoara ar fi ca primarul Dominic Fritz, cel cunoscut drept primarul Zero Proiecte, să intervină cât mai puțin și să lase oamenii care știu administrație publică să își facă treaba în Primărie.”, concluzionează reprezentanții PNL Timiș.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/