Scumpiri în lanț, pentru timișoreni, în 2022. Subprefectul Drăgănescu: „De unde atâta lipsă de empatie și minim respect?”

timisoara 1
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Primăria Timișoara aplică din 2022 impozite majorate pentru cetățeni și dublează gigacaloria pentru timișorenii racordați la sistemul centralizat. Tot de la 1 ianuarie se scumpesc și biletele pentru transportul în comun, iar autoritățile locale pregătesc modificări în sistemul de taxare al parcării.

Subprefectul de Timiș Ovidiu Drăgănescu (PNL) critică decizia autorităților locale de a-i împovăra pe timișoreni în 2022.

„Anul începe prost, cu scumpiri pentru timișoreni. Primăria a scumpit tot (…), impozitele cresc, chiar și de 3 ori, chiar dacă erau cele mai mari din țară, se dublează costul încălzirii în regim centralizat, parcarea va fi mai scumpă și se va extinde în sistemul Timpark, dacă se va mai numi așa, biletele STPT se scumpesc: în loc de 2,50 lei, o călătorie va costa 4 lei. Mai mult decât cu metroul în București. Un abonament de la 60 lei/linie crește la 100 lei. Mă întreb dacă așa se încurajează folosirea transportului în comun, după cum clamează primarul Fritz? Mai ales în contextul unui trafic rutier de coșmar în Timișoara?”, a scris subprefectul Drăgănescu, într-o postare pe Facebook.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Subprefectul notează și faptul că alte taxe percepute de primărie cresc „nesimțit de mult”, cu referire la certificatul de urbanism a cărui eliberare în regim de urgență va costa 3.000 de lei, în loc de 1.000 de lei cum era până acum.

„(…) Mă întreb de unde atâta lipsă de empatie și minim respect față de timișoreni la conducătorii primăriei? Pentru că sunt persoane recent sosite în Timișoara și nu se simt solidari cu cei de aici? Sau nu știu cum să găsească alte soluții mai inteligente?”, a concluzionat Ovidiu Drăgănescu.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/