Scrie-ți amintirile împreună cu prietenii și lasă vibe-ul să-ți între în sânge. La Yaya Club se dă strigarea la party!

party1
1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

Mâinile sus pentru Lucian Bărbulescu & JIV, Dj-ii care vor face ca Yaya Club Reșița să vibreze toată noaptea. Tu ce faci vineri seara? Ia-ți gașca și vino să petreci până în zori.

Eleganță, fiță și dj de renume dau culoare celui mai îndrăgit club din Reșița, unde petrecerile se țin lanț. Și nu orice fel de petreceri, ci doar acelea unde se intră exclusiv pe bază de chef de distracție și voie bună. Pentru că da, Yaya Club Reșița este deja renumit pentru muzica de cea mai bună calitate și maeștrii de la butoane cei care țin atmosfera încinsă până în zori de zi.

Fie că vorbim de Yaya Ponton, Yaya Semenic sau Yaya Club din Reșița, atmosfera este la fel de vibrantă în toate locațiile. Preparate alese, băuturi fine și DJ de top. Cum să lipsești de la astfel de party-uri? Pentru că suntem în plină toamnă, iar petrecerile de pe ponton au rămas doar o frumoasă amintire, cele de pe munte sunt în curs de pregătire, Yaya Club Reșița are porțile larg deschise pentru toți cei care trăiesc din și pentru muzică.

Dă muzica mai tare ca să-i ascult liniștea!

Smart & Casual este dress codul care se cere pentru seara rezervată dj-lor Lucian Bărbulescu & JIV , iar ca și tarife, între orele 22.00 – 23.00, prețul biletului este de 20 de lei și după ora 23.00 costul va fi de 30 de lei. Tot ce trebuie să faci este să dai strigarea printre prieteni, să aduni toată gașca și să rezervați locurile, la numărul de telefon: 0757.101.111.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

yayya resita

 

 

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/