Povestea unei morți stupide! Lovit în picior pentru o doză de bere, mort la spital după 4 zile!

corpse foot on hospital table, health care medicine concept and life death insurance

O simplă lovitură la picior a trimis un bărbat în mormânt și un altul după gratii. S-a întâmplat la Reșița, într-o seară de octombrie care nu anunța nimic special. Totul a plecat de la o doză de bere la care victima a refuzat să renunțe. Ce au descoperit procurorii?

Conflictul a avut loc în 20 octombrie, în jurul orei 18.00, în spatele blocului 8 de pe Bulevardul Republicii din Reșița. Un tânăr de 29 de ani a urmărit victima de 38 de ani prin parcare, iar la un moment dat a încercat să îi smulgă din mână doza de bere. Omul a opus rezistență, așa că agresorul l-a îmbrâncit și i-a aplicat o lovitură cu piciorul în zona picioarelor, ceea ce a pus victima la pământ, iar doza de bere s-a spart. Tânărul a ridicat doza de pe jos, dar, văzând că este spartă, a aruncat-o.

Unul dintre martori a sunat la 112, iar o ambulanță l-a dus pe bărbatul rămas la pământ la spital, acesta fiind internat pe secția de Ortopedie. A decedat în 24 octombrie. În urma necropsiei, s-a stabilit că decesul a survenit ca urmare a fracturii deschise a ambelor oase din zona gambei, omul având afecțiuni cardio-pulmonare și hepatice.

În fața judecătorului, tânărul de 29 de ani a prezentat o poveste ușor diferită de realitate. Spre exemplu, agresorul a declarat că, după lovitură, a sprijinit victima pentru a atenua căderea. De asemenea, a declarat că ar fi fost provocat de celălalt bărbat, fapte contrazise de imaginile video preluate de pe camerele de supraveghere din zonă. Pe filmare se vede că omul a încercat să își vadă de drum, ingorându-l pe agresor.

gif card de energie dacus 1000x100

Tânărul de 29 de ani a spus în fața instanței că îi pare rău pentru cele întâmplate și că nu s-a gândit nicio secundă la acest deznodământ. Acest lucru nu l-a înduplecat în vreun fel pe judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Caraș-Severin, care a considerat că bărbatul trebuie să rămână în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, timp în care continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie urmată de moartea victimei.

Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Timișoara, care, în ședința din 4 noiembrie, a respins contestația ca nefondată. Așa că tânărul rămâne după gratii pentru 30 de zile și riscă ani grei de închisoare.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/