Scor zdrobitor pentru independentul Felix Borcean! Aproape jumătate dintre caransebeșeni au pus ștampila pe fostul primar

Felix Borcean a câștigat fără emoții un nou mandat în fruntea Primăriei Caransebeș. Aproape jumătate dintre cei care au mers la vot au ales să pună ștampila pe candidatul independent.

Deși existau voci că, din poziția din independent, nu va avea șanse prea mari, în ciuda susținerii din partea PMP, PSD și USR-PLUS, Felix Borcean a dovedit că și imposibilul poate deveni posibil. Așa se face că 47,53% dintre caransebeșenii care au mers la vot au pus ștampila pe fostul primar. Pe locul doi s-a clasat Andra Pleșa, candidatul PNL, cu un scor de doar 29,14%. Bebe Pasere, din partea Pro România, a primit 18,31% din voturi, iar Dragoș Curelea, prietenul lui Felix Borcean, dar care a candidat din partea Alianței USR-PLUS, a obținut 3,90% din voturi.

În Consiliul Local, caransebeșenii au mers totuși în cea mai mare parte pe mâna liberalilor, oferindu-le 7 mandate, 6 sunt ale social-democraților, 3 ale Pro România, două mandate vor fi ale USR-PLUS, iar Partidul Mișcarea Populară va avea și el un reprezentat în Consiliul Local.